Hjem / Personvernregler

Personvernregler

Forordet

Her, på pengepung.com ("Nettsted"), verdsetter vi spesielt personvernet ditt og gjør alt som er mulig for å gjøre behandlingen av data lovlig og sikker. I disse retningslinjene kan du finne informasjon om hvordan vi behandler data: formålet med behandlingen av de innsamlede data fra deg, oppbevaringsperioden av data som vi mottar fra deg, mottakere av dine personopplysninger, dine informasjonsrettigheter og annen informasjon som Du bør vite om behandlingen av dine personopplysninger.

Hvem er vi?

Nettstedet vedlikeholdes og drives av NITAYA INVESTMENTS LIMITED ("Selskapet", "Vi", “Vår(e)”), innlemmet etter loven på Kypros, med sin registrerte nummeret ΗΕ 384793, med sin registrerte adresse på Veroias, 3 Monovolikos 4, Kato Polemidia, 4150, Limassol, Kypros. Selskapet er behandlingsansvarlig i samsvar med forordning 2016/679 av Den europeiske union og Rådet (“GDPR”).

Hvordan kan du kontakte oss?

Skulle du ha noen spørsmål om ditt personvernet eller behandling av personopplysninger, eller du har et problem, eller ønsker å sende inn en klage, kan du kontakte vår brukerstøtte via e-post og angi problemet ditt. Din henvendelse vil bli sendt til den aktuelle avdelingen, som vil hjelpe deg med problemet ditt.

Hvilke personopplysninger om deg samler vi, og når?

Når du surfer eller bruker nettstedet, er følgende data om deg automatisk innsamlet ("Automatisk innsamlede data”):

Når du sender en melding til oss via grensesnittet til nettsiden eller sender oss en e-post direkte, eller når du abonnerer på vår ukentlige e-postliste, sender du oss følgende opplysninger (“Meldingsdata"):

Hvordan bruker vi dataene dine og i hvilke juridiske grunner?

Dataene som samles inn fra deg, skal brukes av Selskapet til følgende formål og av følgende juridiske grunner:

Purposes of the processing

Juridisk grunnlag for behandlingen

Å administrere nettstedet og beskytte vår virksomhet. Vi bruker dataene dine for å forebygge svindel, ulovlig eller ulovlig aktivitet, for å beskytte Nettstedet og den tekniske infrastrukturen i Selskapet.

Behandlingen er nødvendig for formål knyttet til de berettigede interessene som forfølges av det  Selskapet.

Å gi deg Nettstedet, skreddersydd for dine interesser, geografi og preferanser. Eksempler inkluderer, men ikke begrenset til, følgende: a) Vi kan gi deg nettsiden på ditt språk; b) Vi kan gi deg nettstedet, skreddersydd for geografi og preferanser.

Behandlingen er nødvendig for formål knyttet til de berettigede interessene som forfølges av det  Selskapet.

Å levere innhold, anmeldelser og materialer, skreddersydd for dine interesser og preferanser (etter ditt eksplisitte samtykke).

Ditt samtykke.

Å utvikle nye funksjoner på nettstedet. Vi kan anonymisere dataene dine (ved å fjerne personlig identifiserbar informasjon fra datasett) og utføre forskning og analyse. Denne analysen vil hjelpe oss å få vite hvordan folk i bestemte målgrupper bruker nettstedet. Ved å bruke denne informasjonen vil vi utvikle nettstedet på den måten som passer til publikums interesser.

Etter anonymiseringen skal dataene dine ikke lenger defineres som personlige data. Denne behandlingen er ikke forbudt etter loven og krever ikke noe bestemt samtykke

For å overholde loven, forespørsler fra myndigheter, domstol eller politi (hvis aktuelt).

Behandling er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse som påhviler den behandlingsansvarlige.

For å svare på din forespørsel eller melding.

Ditt samtykke.

For å opprettholde protokoller over behandlingsaktiviteter.

Behandling er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse som påhviler den behandlingsansvarlige.

For å sende deg vår ukentlige postliste.

Ditt samtykke.

Beskyttelse av barn

Nettstedet er ikke beregnet for brukere under 18 år eller under alderen som kreves for å delta i gambling i den aktuelle brukerens jurisdiksjon ("lovlig alder").

Nettstedet samler ikke inn og behandler dataene til brukere under den lovlige alderen. Hvis det er bestemt, at en hvilken som helst Nettsted bruker er under lovlig alder, vil vi umiddelbart fjerne alle dataene som ble samlet inn fra barnet. Hvis du er en forelder eller en verge og får vite at ditt barn eller din menighet bruker nettstedet på noen måte, ikke nøl med å kontakte oss for å løse dette problemet.

Selskapet påtar seg ikke noe ansvar for bruk av Nettstedet av barn eller personer under 18 år. Ved bruk av Nettstedet, erklærer hver bruker eller bruker seg og garanterer at han eller hun har nådd lovens alder for sin jurisdiksjon.

Hvem kan vi utlevere dine data?

Dine data, samlet inn under disse retningslinjene, kan bli utlevert til følgende parter: De ansatte, tilknyttede selskaper og underleverandører av selskapet. Vi kan gjøre dette for å gi deg nettstedet i sin fulle funksjonalitet. Disse opplysningene skal være basert på de riktige dataoverføringsavtalen. Det betyr at disse partene skal behandle dataene dine bare i samsvar med denne personvernreglene.

Tjenesteleverandører, programvareleverandører, vertsleverandører. Noen funksjoner på nettstedet, eller infrastrukturen til selskapet, er ikke tilhørende selskapet. Derfor, når du besøker nettstedet, kan dataene dine overføres til de tredje partene.

Til myndighetene, som tilsynsorganer, politiet, domstolene på deres lovlige forespørsel.

Analytics
Vi bruker Analytics for å bedre forstå brukerens behov og for å optimalisere brukeropplevelsen på nettstedet

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene samlet til å spore og overvåke bruken av nettstedet vårt. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende og brukere med evnen til å hindre sine data blir samlet inn og brukt av Google Analytics. For å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on, kan du følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Hotjar
Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å bedre forstå brukerens opplevelse (for eksempel hvor mye tid de bruker på hvilke sider, hvilke linker de velger å klikke osv.), og dette gjør at vi kan opprettholde og forbedre nettstedet vårt. Hotjar bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å samle inn data om brukernes adferd og sine enheter (særlig enhetens IP-adresse (fanges og lagres kun i anonymisert form), enhet skjermstørrelse, enhetstype (unike enhetsidentifikatorer), nettleserinformasjon, geografiske plassering (bare land), foretrukket språk som brukes til å vise vårt nettsted).

Hvor lenge lagrer vi dataene dine?

Vi lagrer dine automatisk innsamlede data og meldingsdata så lenge vi trenger disse dataene for å gi deg Nettstedet eller løse problemet ditt. I noen tilfeller kan vi lagre dataene dine i en ekstra periode, hvis loven krever det. Som nevnt ovenfor, kan vi bruke dine data etter at anonymiserings prosedyren. Vi vil forsikre deg om at disse dataene a) ikke skal inneholde informasjon, som kan defineres som "personopplysninger"; og b) skal ikke inneholde opplysninger, ved bruk av hvilke du kan identifiseres.

Dine rettigheter

Som registrer har du antall rettigheter, som du kan innse ved å kontakte vårt supportteam manager@pengepung.com
Disse rettighetene er:

Den registrertes rett til innsyn. Den registrerte skal ha rett til å få den behandlingsansvarliges bekreftelse på om personopplysninger om vedkommende behandles, og, dersom dette er tilfellet, innsyn i personopplysningene og informasjon.

Rett til retting. Den registrerte skal ha rett til å få uriktige personopplysninger om seg selv rettet av den behandlingsansvarlige uten ugrunnet opphold. Idet det tas hensyn til formålene med behandlingen skal den registrerte ha rett til å få ufullstendige personopplysninger komplettert, herunder ved å framlegge en supplerende erklæring.

Rett til sletting. Den registrerte skal ha rett til å få personopplysninger om seg selv slettet av den behandlingsansvarlige uten ugrunnet opphold, og den behandlingsansvarlige skal ha plikt til å slette personopplysninger uten ugrunnet opphold dersom et av de følgende forhold gjør seg gjeldende:

Rett til å protestere. Den registrerte skal til enhver tid, av grunner knyttet til vedkommendes særlige situasjon, ha rett til å protestere mot behandling av personopplysninger om vedkommende, herunder profilering med grunnlag i nevnte bestemmelser. Den behandlingsansvarlige skal ikke lenger behandle personopplysningene, med mindre vedkommende kan påvise at det foreligger tvingende berettigede grunner for behandlingen som går foran den registrertes interesser, rettigheter og friheter, eller for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

Rett til begrensning av behandling. Den registrerte skal ha rett til å kreve av den behandlingsansvarlige at behandlingen begrenses dersom et av de følgende forhold gjør seg gjeldende: a) den registrerte bestrider riktigheten av personopplysningene, i en periode som gjør det mulig for den behandlingsansvarlige å kontrollere riktigheten av personopplysningene, b) behandlingen er ulovlig og den registrerte motsetter seg sletting av personopplysningene og isteden anmoder om at bruken av personopplysningene begrenses, c) den behandlingsansvarlige ikke lenger trenger personopplysningene til formålet med behandlingen, men den registrerte har behov for disse for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav, d) den registrerte har protestert mot behandling i henhold til artikkel 21 nr. 1 i påvente av kontrollen av om hvorvidt den behandlingsansvarliges berettigede grunner går foran den registrertes.

Vilkår for samtykke. Den registrerte skal ha rett til å trekke tilbake sitt samtykke til enhver tid. Dersom samtykket trekkes tilbake, skal det ikke påvirke lovligheten av behandlingen som bygger på samtykket før det trekkes tilbake. Før det gis samtykke, skal den registrerte opplyses om dette. Det skal være like enkelt å trekke tilbake som å gi samtykke.

Rett til dataportabilitet. Den registrerte skal ha rett til å motta personopplysninger om seg selv som vedkommende har gitt til en behandlingsansvarlig, i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format og skal ha rett til å overføre nevnte opplysninger til en annen behandlingsansvarlig uten at den behandlingsansvarlige som personopplysningene er gitt til, hindrer dette, dersom:

Den behandlingsansvarlige bør treffe alle rimelige tiltak for å kontrollere identiteten til en registrert som anmoder om innsyn, særlig i forbindelse med nettjenester og nettidentifikatorer. En behandlingsansvarlig bør ikke lagre personopplysninger utelukkende for å kunne svare på mulige anmodninger.

Klagerinformasjon

Du kan alltid kontakte vårt supportteam for ethvert problem angående personvern, inkludert klager. Likevel, hvis du mener at dine rettigheter i henhold til databeskyttelseslovgivningen er blitt krenket, kan du sende inn en klage til kommissæren for personverns beskyttelse av Republikken Kypros. Nettstedet til kommissæren: www.dataprotection.gov.cy

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

Vi beskytter dataene dine ved å bruke juridisk metodikk og teknisk metodikk:

Informasjonskapslene

Vår nettside bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som vi legger på din elektroniske enhet. Disse kakene tillater oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt, noe som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet vårt og gir oss mulighet til å forbedre nettstedet vårt. For mer informasjon om Cookies, vennligst følg Cookie Policy.

Vår nettside bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som vi legger på din elektroniske enhet. Disse kakene tillater oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt, noe som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet vårt og gir oss mulighet til å forbedre nettstedet vårt. For mer informasjon om informasjonskapslene, vennligst følg denne linken.

Overføring av data utenfor EU (for EØS-innbyggere).

Vær oppmerksom på at enkelte deler av vår konserngruppe ligger utenfor EØS-området. Det følger at lovgivningen om databeskyttelse ikke kan være så streng som lovgivningen, som er i kraft i EU, og noen av dine data vil bli overført til disse jurisdiksjonene. Vi ønsker også å varsle deg om at vi søker alle tiltak for å forplikte alle deler av vår konserngruppe, samt alle våre tredjepartspartnere for å behandle dataene dine i samsvar med Generell databeskyttelsesforskrift (EU) 2016 / 679 (enkelt “GDPR"). Hvis du samtykker i denne politikken, samtykker du hermed til disse overføringene. Du kan når som helst trekke tilbake dette samtykket, men i dette tilfellet vil funksjonene til nettstedet ikke være tilgjengelig for deg.

Tredjeparts nettsteder

Vær oppmerksom på at Nettstedet vårt kan inneholde koblingene til nettstedene som drives av tredjepart. For eksempel, bannere av tredjeparts merker eller lenker til tredjeparts nettsteder etc. Vær oppmerksom på at du følger disse bannerne eller linkene på egen risiko. Selskapet tar ingen ansvar for innholdet på disse nettstedene og har ingen respons på noe, hva som kan skje som et resultat av besøket ditt til tredjeparts nettsteder. Vi anbefaler deg å besøke "Personvernregler" eller "Personvernerklæring" eller et annet personvernsdokument på tredjeparts nettsider før du sender inn noen opplysninger til sistnevnte.

Endringer i disse retningslinjene

Vi kan endre denne personvernreglene fra tid til annen. Hvis vi gjør det, vil vi gi deg beskjed ved å revidere dato for disse retningslinjene. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå personvernreglene når du får tilgang til Nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted etter Personvern Endringene trer i kraft, godtar du å være bundet av de reviderte retningslinjene.

Kontakt Oss

Kontakt oss når som helst hvis du har noe spørsmål eller forslag!

Suksess!

Meldingen har blitt sendt!